ΑΚΜΗ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ

Η ακμή δεν είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί μόνο τις γυναίκες κατά την εφηβεία. Υπάρχει ακμή που μπορεί να εμφανιστεί στις γυναίκες μετά τα 30 ή ακόμα και μετά τα 40. Οι λόγοι είναι διάφοροι: ορμονικοί, κληρονομικοί, ψυχολογικοί, καθώς και η κακή διατροφή, η παχυσαρκία και μολύνσεις όπως ο σταφυλόκοκκος. Ένα όμως είναι βέβαιο, ότι όλες οι γυναίκες θέλουμε μια καθαρή επιδερμίδα χωρίς ακμή. Υπάρχουν τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα Βιταμίνης C όπως οι ακόλουθες:

Ντομάτα. Η ντομάτα περιέχει Βιταμίνη C, A, K καθώς και λυκοπένιο, που βρίσκονται σε πολλές θεραπείες για την ακμή. Η οξύτητα της βοηθάει να ξεραθούν τα σπυράκια.

Πατάτα. Η πατάτα περιέχει νιασίνη και παράλληλα σου προσφέρει 70% Βιταμίνη C που προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου, δρα σημαντικά κατά της ακμής, βοηθάει την λεύκανση της επιδερμίδας όταν έχει αποκτήσει δυσχρωμίες από την ακμή ή άλλα δερματικά προβλήματα.

Λεμόνι. Όλες ξέρουμε ότι το λεμόνι είναι από τις σημαντικότερες πηγές Βιταμίνης C και έχει μεγάλη οξύτητα, που βοηθάει όχι μόνο να ξεραίνει τα σπυράκια, αλλά και να σκοτώνει τα βακτήρια της ακμής. Το λεμόνι είναι γνωστό πως έχει καταπραϋντική δράση στο δέρμα και η Βιταμίνη C που περιέχει, το διατηρεί υγιές και λαμπερό.

Η Βιταμίνη C βοηθάει σημαντικά στην καταπολέμηση της ακμής και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς μας.

Στο e-shop μας θα βρεις το Vitabrid C¹² SPOT Acne Solution, ένα καινοτόμο προϊόν για την ακμή. Η πούδρα Vitabrid C¹² SPOT έχει ως κύριο συστατικό προηγμένη Βιταμίνη C. Βασίζεται σε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό προστασίας και αποφυγής οξείδωσης της, καθώς και σταθεροποίησης της, προκειμένου να δράσει αποτελεσματικά για 12 συνεχής ώρες. Η επαναστατική πούδρα αναμειγνύεται με το Vitabrid C¹² SPOT Acne Ampoule, έναν υβριδικό ορό με υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της πούδρας. Ο συνδυασμός των δύο αυτών προϊόντων συμβάλει στην αντιμετώπιση της ακμής, στην απομάκρυνση του σμήγματος, στην πρόληψη και αποκατάσταση ακνεϊκών βλαβών, χαρίζοντας ένα καθαρό, λείο και υγιές δέρμα.